Styrelseutbildning för startups - 2 dagar i Umeå

Biotech Umeå och Uminova Innovation inbjuder till en 2-dagars styrelseutbildning. Utbildningen vänder sig i första hand till mindre bolag inskrivna hos inkubatorerna Uminova Innovation och Umeå Biotech Incubator men i mån av plats är även personer utanför ovan inkubatorer välkomna att delta.

Anmälan

Obligatorisk föranmälan på talongen nedan, senast den 13 maj. Nyföretagare/startup-bolag från Uminova Innovation och Umeå Biotech Incubator deltar fritt i utbildningen – förutsatt tecknande av s.k. de minimisintyg, se nedan. Övriga deltagare betalar 5000 kr (exkl. moms). Anmälan är bindande.
I utbildningen ingår kursdokumentation i form av en handbok i styrelsearbete, åhörarkopior mm samt luncher och kaffe enligt schema och ett deltagarbevis.

Lärare

Raoul Hasselgren, certifierad, mycket meriterad och omtyckt lärare med mångårig erfarenhet av praktiskt styrelsearbete och av att hålla styrelseutbildningar.

Upplägg

Utbildningen hålls på svenska och ger deltagarna grundläggande kunskaper om  styrelsearbete, t.ex. gällande lagar och förordningar, ledamöters ansvar, samspelet med VD m.m., se nedan. I utbildningen ingår föreläsningar, övningar och grupparbeten med exempel från verkligheten och föreläsarens egna erfarenheter.

Mer praktiskt information på:

http://www.biotechumea.se/biotech-umea-ordnar-2-dagars-styrelseutbildning-i-umea

Add to Calendar outlook-livegoogleoutlook
Umeå Biotech Incubator (UBI)
Box 7995, SE-907 36 Umeå, Sweden
Phone: +46(0)90- 15 49 70
Mail: info@ubi.se