nathangold_workshop_helderpia.jpg

LOU-seminarium - skriv vinnande underlag enligt LOU

 Hur gör man för att delta och vinna en upphandling som utförs enligt LOU? Hur hittar man upphandlingar? Vad man ska tänka på vid anbudsgivning? Hur kan man som företagare ta del av ”kakan” när det gäller offentliga avtal, samt vikten av en bra dialog med den offentliga aktören? Det är en del av de frågeställningar som kommer att beröras under det kostnadsfria seminariet onsdag den 14 mars.

Tjänster och varor för stora och mindre summor handlas upp enligt Lagen om Offentlig Upphandling (LOU). Fyll på med kunskaper om hur ditt bolag kan nyttja LOU för att hitta nya kunder och säkra affärer inom offentlig sektor.

Eftermiddagens seminaire är gratis och arrangörerna bjuder på fika för alla deltagare. Välkommen!

 

Föreläsare: Lorentz Karlsson, LoKa konsult AB. Lorentz har 36 års erfarenhet som upphandlare och upphandlingschef hos Umeå kommun och Umeå Universitet. År 2009 bildade Lorentz - Västerbottens Upphandlingsråd, tillsammans med Västerbottens Handelskammare.

Målgrupp: Mikro- och SME-företag; i första hand de företag, oavsett bransch, som på olika sätt är knutna till Uminova Innovation inklusive InfoTech Umeå, Biotech Umeå, North Sweden Cleantech och Enterprise Europe Network i Västerbotten eller till Umeå Biotech Incubator.

Språk: Svenska

Sista anmälningsdag: Onsdag 2018-03-07

Läs mer på anmälningssidan hos Biotech Umeå på Uminova innovations webbplats.

Add to Calendar outlook-livegoogleoutlook
Umeå Biotech Incubator (UBI)
Box 7995, SE-907 36 Umeå, Sweden
Phone: +46(0)90- 15 49 70
Mail: info@ubi.se